AZ UMBROLL®
Árnyékolás Gördülékenyen.


Az Umbroll® mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások jelentik annak zálogát, hogy vevőinknek minőség, funkcionalitás, és ár-érték arány tekintetében a legjobb terméket biztosítsuk. A minőség számunkra elsődleges fontosságú, ezért jelentős erőforrásokat fordítunk tesztelésre és minőségellenőrzésre. A magas színvonalat megfelelő garanciákkal támasztjuk alá.

Kívánságra olyan kiegészítő funkciókat is biztosítani tudunk, melyek vitathatatlan gazdasági haszna mellett, otthona/irodája esztétikus megjelenését is támogatják.

Miért válassza az Umbroll® árnyékolókat?

Mert hisszük, hogy széles választékunkkal és szolgáltatásainkkal ár-érték arányban a piacon elérhető legjobb terméket kínáljuk!

Minőség

Termékeink CE-jelöléssel ellátva, TÜV minősítéssel készülnek. A gyártás során folyamatosan jelentős figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagok és a késztermék minőségére. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, valamint további 2 évig biztosítjuk a pót- és cserealkatrészek hozzáférhetőségét.


Az Umbroll® története

A márkanevet életre hívó cég (bővebben: www.roll-lamell.hu) 1992-ben alakult. Az akkor még csak két fős vállalkozás eleinte kizárólag napellenző és szalagfüggöny értékesítésre koncentrált. 16 év folyamatos fejlődést követően, 2008-ban született meg az Umbroll kifejezés és logó, amely hamar beépült a szakmai köztudatba, mára pedig hazánk egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve lett.

Umbroll termékek viszonteladói hálózatunkon keresztül érhetőek el, nem csak Magyarországon hanem Európa számos országában is. A márkanévvel fémjelzett termékeink kiváló minőséget képviselnek. Folyamatos fejlesztéseinkkel hozzájárulunk a szakma innovációjához.
Az Umbroll® logó, amely stílusosan tükrözi termékeink rendeltetését a közvélemény tetszésére talált. Az utóbbi években színmódosításokat eszközöltünk rajta - követve a változó trendeket. A logót izléses formában jelöljük termékeinken, így az annak díszévé válik, igényes megjelenést kölcsönözve árnyékolóinknak.

Különböző stílusú Umbroll® logók találhatóak a letöltések menüpontban, melyet elérhet az alábbi gombra kattintva:
LETÖLTÉSEK
Umbroll® bemutatóterem

Umbroll® termékeink, illetve textil és egyéb anyagmintáink megtekinthetőek exkluzív bemutatótermünkben. A klimatizált helyiség bemutatók és kiemelt céges rendezvények helyszíne is egyben. Ha szeretné megtekinteni termékeinket, kérjük egyeztessen a partnerhálózat menüpontban feltüntetett Partnereink valamelyikével.
MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNYOK