ÚJDONSÁGOK

Egy látványos animációval, legújabb termékünk mozgásának sokszínűségét mutatjuk be.


Legújabb termékünk már elérhető az Umbroll kínálatában!


Nézd meg egy felgyorsított videófilmben, hogyan áll össze egy Alutech garázskapu!

Minőség, ami Neked is elérhető!


Mit takar az  UMBROLL MULTIPED kifejezés?

A 2015-ös stuttgarti árnyékolástechnikai kiállításon már bemutattuk cégünk egyik legújabb fejlesztését; a vakolható zsaluzia lefutósín rendszert, melyhez redőny és/vagy szúnyogháló is integrálható.

A rendszer olyan igényeket elégíthet ki - árnyékolás fronton - melyekről talán eddig csak álmodott!

Tekintse meg rövid bemutató videónkat!


A minimalista stílushoz is kiválóan illő ROLL-SHADE kiemelt figyelmet kap a vásárlók körében. Hogy miért? Mert egy egészen új és merész elképzelés megvalósításának köszönhetően sikerült elrejteni a napellenző kinyúlásáért felelős karokat.

A végeredmény egy különösen vonzó megjelenésű, elegáns és a hagyományos kiszereléshez képest dupla UV védelmet biztosító napellenző lett. Tekintse meg videónkat! Ha személyesen is szeretné megtekinteni a ROLL-SHADE napellenzőt, kérje viszonteladó Partnerünket, hogy kísérje el Önt a bemutatótermünkbe.


Az UMBROLL zsaluziáinkon végzett szélterhelés teszt segítségével Ön is megbizonyosodhat arról, hogy termékeink minősége megfelel az Európai minőségi és biztonsági elvárásoknak.

Többek között ennek köszönhetjük, hogy termékeink egyre ismertebbé vállnak, nem csak a mi kontinensünkön.


A legnépszerűbb UMBROLL napellenzőiken végzett szélterhelés teszt segítségével Ön is megbizonyosodhat arról, hogy termékeink minősége megfelel az Európai minőségi és biztonsági elvárásoknak.

Többek között ennek köszönhetjük, hogy termékeink egyre ismertebbé vállnak, nem csak a mi kontinensünkön.


Az Umbroll Awning Designer elérhető Android, és hamarosan iOS mobil operációs rendszerű eszközökre. Használata rövid gyakorlás után könnyen és gyorsan elsajátítható.

Az alkalmazás biztosítja, hogy a mobil eszköz képgalériájából kiválasztott képre, vagy közvetlen a program segítségével készült digitális fotóra helyezzük, a 3D-ben megjelenített árnyékolók valamelyikét. Ha sikerült helyére tenni az árnyékolót, a további lépésekben színvilágot választhatunk, majd pedig valós ponyvamintákkal textúrázhatjuk fel. A program lehetőséget ad arra is, hogy tetszőleges e-mail címre küldjük a végeredményt. Próbálja ki Ön is!


Az Umbroll Shadow Mission nevű játék alkalmazás elérhető iOS és Android mobil operációs rendszereken is. Kellemes szórakozást és kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

A tengerparti strandon zajló játék szabályai egyszerűek. Minden egyedülálló napozónak adjunk napernyőt, a pároknak azonban nem szabad, mert az erősebbik nem azonnal kifejezésre juttatja féltékenységét, párjával szemben tanusított kéretlen figyelmességünkért. (Röviden, egy pofon lesz a jutalmunk.) A feladatot nehezíti, hogy a strandon kisgyermekek szaladgálnak keresztbe-kasul, akiken futás közben nem illik átgázolni. Próbálja ki Ön is! Keresse az ingyenes játékok között!


A Full Cassette könyökkaros napellenző kiemelt módon ötvözi a hatékonyságot az eleganciával. Korszerű technikai megoldásaival optimális védelmet nyújt a mozgató-karok és a vászon számára, megóvva azokat a szennyeződésektől és az esőtől.

A Full Cassette exkluzív megjelenése modern, stílusos külsőt kölcsönöz otthonának. Az erős tartókonzol finombeállítási mechanikája lehetővé teszi a felhasználó igényeinek megfelelő beállítást.

Zörejmentes működésének, az általa nyújtott nagy árnyékfelületnek, illetve az időtlen design-nak köszönhetően a Full Cassette mindig kiváló választás.