MOTOROK, VEZÉRLÉS
SOMFY MOTOROK
SMART HOME MOTOROK
SUNBIRD
BALDACHINOS ERNYŐ
EGYEDI ÁRNYÉKOLÓ
A gyártás során csak a legkiválóbb anyagok kerülnek felhasználásra. Vízállóság, portaszítás, védelem, UV-szűrés.
A különböző árnyékolók mozgatására alkalmazott motorok, az árnyékolástechnika lényeges elemei.
Műszaki információkat tartalmazó táblázat segítségével könnyebben ki tudja választani a megfelelő terméket.
TÍPUSVÁLASZTÓ
KAPCSOLÓDÓ INFORMÁCIÓK
Kényelemre, biztonságra és okos megoldásokra törekszik? Döntsön a motoros árnyékolók mellett!

Gombnyomásra mozgásba lendül minden árnyékoló eszköze, melyet eddig talán csak idő és erőfeszítés árán, manuálisan működtetett. Az Umbroll kínálatában kapható motorok a legkiválóbb minőséget képviselik hazánban és határainkon túl is. Az árnyékolókat működtető motorok révén Ön csak egy lépésre van az automatizált otthontól.
Redőny motorok:

Alkalmazásuk által feltétlenül kényelmesebb a redőnyök működtetése. Mindemellett a feltólásgátlóval szerelt automatizált redőnyök - a lamellák anyagának függvényében - különböző mértékben akadályozzák az illetéktelen behatolást, továbbá az úgynevezett jelenlét szimuláció azt az érzetet kelti a külső megfigyelőkben, hogy Ön otthon tartózkodik, holott talán pont a tengerparton pihen, vagy éppen a hegyekben síel.
Motorok az Umbroll kínálatában:

Ismerje meg motor kínálatunkat és a felhasználási lehetőségeket. Klikkeljen valamelyik gyártóra a folytatáshoz.
Épület automatizálás »
Zsaluzia motorok:

A zsaluzia kültéri árnyékoló, ezért a motorizálása bizonyos esetekben nélkülözhetetlen. A beáramló fény a motorizált zsaluzia lamelláinak aprólékos mozgatásával könnyedén szabályozható távvezérléssel, automatizált otthon esetében pedig akár mobiltelefonról vagy táblagépről is.
Motorok napellenzőkhöz:

A napellenző manuális működtetése rekkenő hőségben nehézkes lehet, különösen ha nagyobb méretű árnyékolóról van szó. A motoros működtetés nem csupán kényelmi okokból lehet fontos. A napellenző élettartama is megnövekszik, mivel a motorok finom mozdulatokkal, pontosan nyitnak és zárnak, így felesleges erőhatás nem éri az árnyékolót. Továbbá a motornak köszönhetően a ponyva tökéletesen feszes marad.
Egyéb motorok:

Az Umbroll termékkínálatában a fentiekben nem említett egyéb kültéri és beltéri árnyékolókhoz is talál megfelelő motorokat. Szélbiztos oldalfedések esetében rendszerint nélkülözhetetlen. Roletták, sávrolók, illetve szalagfüggönyök is kérhetőek motoros kivitelben.