OLLÓKAROS NAPELLENZŐ
SUNBIRD
BALDACHINOS ERNYŐ
EGYEDI ÁRNYÉKOLÓ
A gyártás során csak a legkiválóbb anyagok kerülnek felhasználásra. Vízállóság, portaszítás, védelem, UV-szűrés.
A különböző árnyékolók mozgatására alkalmazott motorok, az árnyékolástechnika lényeges elemei.
A választás megkönnyítése és a színharmónia megtalálása érdekében, kérjük, tekintse meg a RAL színskálát.
KAPCSOLÓDÓ INFORMÁCIÓK
Az ollókaros napellenzők minden környezetben a forma és a funkció tökéletességét jelentik. Nagy területek árnyékolására ajánljuk, elsősorban a szálloda- és vendéglátóipar számára. Önálló tartószerkezeten, kétirányú kinyúlással (ekkor külön alapozás szükséges), vagy falra szerelve.
Méretek:

Kinyúlása egy-egy irányban 3 m, 4 m, 5 m lehet. Szélessége a konstrukciótól függ. Mérettáblázat, összeállítási rajz (feltöltés alatt...).

Szerkezet színek:

Az Ön által kiválasztott RAL színben rendelhető.
Működtetési módok:

A napellenzőket működtetheti tekerőkarral, kézzel, vagy elektromotorral. Ez utóbbi esetben fontos, hogy a berendezéseket időjárásfüggő vezérléssel is elláthatjuk. Fontos, hogy amikor a napellenzőt nem otthon, hanem közforgalmú helyen működtetjük, akkor az automatizációval biztosíthatjuk nem csak a kényelmet, de azt is, hogy ne kelljen a személyzetnek folyamatosan a napellenző mindenkori "viselkedésére" is figyelni. Az automatika ezáltal növeli a berendezés élettartamát, miközben engedi, hogy az alkalmazottak tényleges tevékenységükkel foglalkozzanak.

Rendelhető extra felszerelések:

Különféle díszítőelemek a helyszín hangulatának megfelelően.
Rendelhető textilek:

Bármely általunk forgalmazott anyag szóba jöhet. A vendéglátó-iparban különösen ajánljuk figyelmükbe a digitálisan nyomtatható ponyvákat.